Adıyaman Su Arıtma Evsel ve Endüstriyel Sistemler

Adıyamanda Yine Su Kesintisi

23 Eylül 2019      657 Okuma

adıyaman kireçli su borular

Adıyaman Belediyesi, altyapı çalışmalarının devam ettiği mahallerde suların teknik sebeplerden dolayı bir gün süreyle kesileceğini duyurdu.

Adıyaman Belediyesi tarafından sürdürülen altyapı yenileme çalışmaları sonucunda, değişen altyapının bağlantılarını sağlamak için çalışmaların yapıldığı bazı mahallelerde içme suyunun bir gün süreyle kesilecek.

“BU BORULARDAN SU İÇTİĞİMİZE İNANAMIYORUZ”

Eskimiş boruları gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemezken “Sergilenen boruları görünce hayret ettik. Bu borulardan su içtiğimize inanamıyoruz.  Adıyaman Belediyesi eski borular yerine tertemiz borular koydu. Artık sağlıklı su içeceğiz. Başkanımıza hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun” dediler.

Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) çalışmaların yapıldığı Malazgirt, Turgut Reis, Fatih, Yeşilyurt, Siteler ve Mehmet Akif mahallelerinde  Perşembe günü 08.00 ila 18.00 saatleri arasında suların kesileceğini açıklayan belediye yetkilileri, vatandaşların mağdur olmaması için gerekli önlemleri almasını istedi.

Kaynak : YeniŞafak

© 2024 Adıyaman Su Arıtma Evsel & Endüstriyel Sistemler | Tüm hakkı saklıdır.

Hemen Ara